Velkommen

STUEOPDRÆT AF SHETLAND SHEEPDOG

Vi har hvalpe – født 15. maj 2022 – ALLE ER RESERVEREDE
Vibens U2 Forever – Får sit nye forever hjem i Hillerød. Han hedder nu Philo (opdateret 24.6.2022)
Vibens Take That – skal bo i Ålborg og hedde Theo
Vibens Good Vibrations – skal bo i Spøttrup ved Skive med navnet Yoda
Vibens Spice Girl – Cassies nye familie bor i Løgstør
Vibens Played-A-Live bliver udstationeret på Midtsjælland
Vibens Sweet Rose – Lilly, har hvalpe. Hanhund er Marvitholl Yusuf – Yusuf.
Blue Merle tæver født d. 29. august 2019 – Lilly og Zoey
Lilly og Zoey – døtre af Bella og Sailor

Bella har været på besøg i Tyskland hos Sailor.

Dream of Early Summer Easy Little Sailor, tysk champion, bi factored, genetisk fri for CEA, MDR1+/+, HD A og med et dejligt temperament. Sailor er far til Bella´s kommende hvalpe.
Bella’s og Sailor’s datter født 6. juli 2017- Vibens Princess Leia – bor i Tyskland. Her bliver plads til kærlighed, leg med hendes nye sheltie storesøster og til sin tid agility træning til denne lille pige med den store personlighed.

Link til hvalpeside for dette kuld

Forældre til Vibens Princess Leia: “Sailor” – Dream of Early Summer Easy Little Sailor og “Bella” – Vibens NightAndDay.

Sailor er champion i VDH og 1. Shetland Sheepdog Club Deutschland, bi-factored, har alle tænder og et korrekt bid.  Naturlige kipører. Sundhed er super: Genetisk fri for CEA og MDR1, øjenlyst fri for CEA og PRA, HD A og AD 0. Sailor har Disthechiasis, men han har ingen problemer med de ekstra øjenhår. Sailor er den sødeste, kærligste og venlige sheltie. Mere info om Sailor på www.dream-of-early-summer.de/Ruede-Sailor

Bella og Sailor kan få hvalpe i farverne sort/hvid, bi-blue, tricolour og blue-merle. Alle hvalpe vil være genetisk fri for CEA og MDR1 og have forældre med A hofter.

Med en hvalp fra Vibens Shelties medfølger: DKK stambog med alle avlsanbefalinger fulgt, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek, øjenlysningsattest, ormekur, PAS, hyrdehundetest, snor, sele, hvalpefoder til den første tid, tæppe med duft af mor og søskende, tøjdyr, tandbørste, tandpasta, socialisering, dagbog, pasnings- og plejevejledning, tændbørste træning og forsikring mod skjulte fejl.