Hvalpe 2. Kuld 2015

1 år

Nyt billede

8 uger

P1170045
Tid til at rejse hjemmefra – et sidste gruppebillede før, de rejser. Hana har fået navnet Bella, Colin hedder Colin, Blue hedder Biffy Blue.

7 uger

Til venstre Vibens Hana, bagerst Vibens Spot On, til højre Vibens Blue Thunder – kikker på får.

6 uger

Jeg har været lidt overivrig med at fotografere trioen i denne uge – 4877 billeder blev det til. Det gør jeg ikke igen. Det tager sindssyg lang tid at gennemgå så mange billeder.

Hvalpene er nu 6 uger og rigtig legesyge. De elsker at være ud i haven og lege med mor og storesøster. De kommer med rundt i byen og hilser på mennesker, de har været med til hundetræning og se hunde, de øver sig i at gå pænt i snor, og renlighedstræningen er godt i gang. De har fart på, og de er alle gode til at hoppe og tumle rundt.

P1120867
Vibens Blue Thunder er reserveret.
P1140208
Vibens Colin Spot On nyder at være i haven. Colin er reserveret.
P1110949
Denne yndige pige er Vibens Hana. Hun er en kærlig og modig akrobat. Hun skal bo med en familie med 2 børn, 2 border collier og en kanin. Hun kommer til at løbe agility. Det tror jeg, at hun bliver glad for.

Flere billeder her

5 uger

Disse krudtugler er svære at fotografere. De prøver hele tiden at hoppe ud over kanten på puffen, hvor de står. Dertil komme storesøster Bella, der mener, at hun selvfølgelig skal med på billederne. Søde Bella er så god mod hvalpene.

_MG_0339
Krudtuglerne Hana, Blue og Colin. Jeg holder godt fast, så de ikke kaster sig ud over kanten.
_MG_0052
Denne kærlige stærke dreng bliver en ven for livet, men for hvem…
Vibens Blue Thunder søger en kærlig og aktiv familie, som han kan forkæle med opmærksomhed og kærtegn.
Vibens Colin Spot On er kuldets mindste. Han er en elegant lille krudtugle, der spæner rundt, hopper og leger. Han har fart på. Hans nye familie kommer ikke til at kede sig. Colin er reserveret.
_MG_9929
Vibens Hana skal man holde øje med. Hun er med, hvor tingene sker. Hun løber ind mellem de store hunde, når de leger, hun hopper ned i gulvspanden, når jeg vasker gulv. Hun er god til at klatre, løbe, hoppe, balancere. Godt at hun får brug for sine talenter i sin nye familie. Samtidig er hun meget kærlig og kysser gerne. Hana er reserveret.

Prøv lige at holde den kærlige linselus Bella væk, når der bliver fotograferet, så får man travlt. Bella elsker sine små søskende og de elsker hende.

Flere billeder af hvalpe på 5 uger her.

4 uger

Hvalpene bevæger sig sikkert rundt og leger med hinanden. Vejret var dejligt, så noget af dagen blev brugt i haven. Den nye hvalpegård fungere rigtig godt. Efter leg med hinanden og mor og storesøster fik de sig en god lur i haven.

P1090336
Efter at have leget er det dejligt med en god lur i haven. Colin øverst til venstre, Blue i midten og Hana nederst til højre.
P1090062
Vibens Blue Thunder – den kære dreng – har stadig ikke fundet sin nye familie. Han er stærk og velbygget og utrolig kærlig og opmærksom. Han er kær.
P1090245
Vibens Colin Spot On er stadig den lille. Han er en kærlig, selvbevidst krudtugle med fart på, når han ikke lige sidder og tænker en tanke. Colin er reserveret.
P1090253
Vibens Hana er en charmetrold og bjergbestiger. Hun kravler rundt op og ned. Hana er reserveret og skal hedde Bella. Så hun må vente med at få sit nye navn. Navnet Bella er optaget her i huset.

Flere billeder her

3 uger

Hvalpene er 3 uger, deres øjne er åbne, de går og er begyndt at lege med hinanden. Det er rigtig hyggeligt at sætte sig i hvalpegården – de kravler op på skødet, de er søde, kærlige og legesyge. De er ikke så nemme at sætte foran kameraet – de har travlt med andre ting.

_MG_7690
Trioen – Vibens Hana, Vibens Blue Thunder og Vibens Colin Spot On
Vibens Blue Thunder - en stærk og aktiv blue merle han. Han søger et nyt aktivt og kærligt hjem
Vibens Blue Thunder – en stærk og aktiv blue merle han. Han søger et nyt aktivt og kærligt hjem
_MG_8049
Vibens Colin Spot On – tricolour han. Colin har et roligt temperament, men han ved, hvad han vil. Her er han lidt søvnig. Han er reserveret.
Vibens Hana - tricolour tæve. Denne yndige pige er foreløbigt reserveret.
Vibens Hana – tricolour tæve. Denne yndige pige er reserveret.

Flere billeder her

2 uger

Hvalpene er nu blevet 2 uger. De gror godt. Blue Thunder har tordnet frem og vejer nu 4½ gang sin fødselsvægt. De andre to vejer næsten 4 gange deres fødselsvægt. Sally passer godt på dem.

_MG_6144
Trioen er glade for onkel Harry – tøjdyret
_MG_6558
Far Silver holder øje med, at alt går rigtigt til.
_MG_6316
Kuldets blue merle dreng har fået navnet Vibens Blue Thunder, kaldet Blue. Blue er en stærk og aktiv dreng med appetit på livet. Blue søger et nyt kærligt og aktivt hjem.
_MG_6562
Kuldets tricolour han har fået navnet Vibens Colin Spot On – kaldet Colin. Han er kuldets mindste, han kan gå og er ved at åbne øjnene. Han er foreløbig reserveret.
_MG_6710
Kuldets tricolour tæve har fået navnet Vibens Hana. Hana er det japanske ord for blomst. Hun åbnede sine øjne først, men er længst tid om at gå. Hun har en trivelig og tung mave, der skal løftes. Hana er foreløbigt reserveret.

Flere billeder af de 2 uger gamle hvalpe her.

1 uge

Tilskuer
En uge gamle og de bliver passet godt af deres mor. Storesøster Bella vil gerne hjælpe.
_MG_4928
Blue Merle han – søger et aktivt og kærligt hjem. Her i starten af hans anden leveuge er han blevet mere rolig. Han har taget godt på og overhaler snart sin søster på vægten.
_MG_5150
Tricolour han – foreløbigt reserveret. Han er stadig den mindste, men han er viljestærk.
_MG_5212
Tricolour tæve – foreløbigt reserveret. Kuldets største med et blidt temperament – indtil nu.

Flere billeder fra søndag d. 12. juli her.

5 dage gamle

De små gror godt, Sally passer dem godt.
De små gror godt, Sally passer dem godt.
P1060723
Blue Merle han – Er meget aktiv og stærk. Han søger et hjem i en aktiv og kærlig familie.
P1060845
Tricolour han – foreløbigt reserveret. Kuldets mindste trives rigtigt godt. Han er sund aktiv og stædig.
P1060797
Tricolour tæve – foreløbigt reserveret. Indtil videre en rolig og madglad sheltiepige, der har fordoblet sin vægt på 5½ døgn til 380g. Hun trives.

Flere billeder klik på 5 dage

Nyfødt

P1060318
Sally med sine nyfødte hvalpe

Lørdag aften d. 4. juli begyndte Sally’s temperatur at falde. Hun vækkede mig kvart over fem søndag d. 5. juli, der var hendes temperatur faldet til 36,7 grader. Hun var urolig. Om eftermiddagen begyndte hendes temperatur at stige igen. klokken halv fem fandt vi hende ovenpå i fødekassen, fødslen var gået i gang. 17:38 fik hun sin første pres ve, og 18:07 fødte hun en blue merle han på 184 gram. 18:37 begynder hun igen at presse for alvor og føder en tricolour han på 166 gram kl. 18:38. Derefter bliver de tid til at pusle og nusle de 2 brødre. De fik begge slukket tørsten grundigt og renset hyppigt. Pga. Sally’s ihærdighed med rensningen, var de våde. De blev holdt tildækket for ikke at blive kolde. Undervejs kom der flere mindre pres veer indtil vi nærmere os klokken otte, så pressede hun for alvor og fødte den største hvalp kl. 19:55 en tricolour tæve på 188 gram. Jeg var usikker på, om der var en hvalp mere. Først synes jeg, at jeg kunne mærke en mere. Men efter 3 timer, et par gå/løbe ture og have mærket hende grundigt igennem, så nåede jeg frem til, at fødslen var slut. Det var gået rigtigt godt. Sally passede godt på sin hvalpe, og alle 3 så sunde og stærke ud.

P1060353
Han 1 – Blue Merle, Livlig og energisk dreng der allerede kort efter fødslen var oppe at gå på 4 poter.
P1060360
Han 2 – tricolour, Kuldets mindste – kan spise liggende på ryggen. Jeg tror, at han er stædig. Han er foreløbigt reserveret.
P1060377
Tæve – tricolour, Kuldets største, hun er rolig og god til at die og tage føde til sig. Hun bliver nok lige så madglad som sin mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.