Hvalpe 4. kuld 2017

4. kuld – 2017

FAR: Sailor – Dream of Early Summer Easy Little Sailor
MOR: Bella – Vibens NightAndDay

Bella har været på besøg hos Sailor i Sydtyskland. Sailor er venlig, rolig, kærlig, smuk og sund sheltie. Heldigvis blev Bella drægtig. Desværre blev det kun til en enkelt hvalp.

Fødslen var ventet mandag d. 3. juli 2017, men der skete ikke noget. Jeg turde ikke forlade hende før, hun havde født. Det blev en lang ventetid. Og så pludselig torsdag morgen d. 6. juli, så var hun hoppet ind i fødekassen og havde veer. 5 minutter senere kl. 8:47 havde hun født en yndig lille tricolour pige på kun 100 g. Derefter fulgte mere venten, da jeg var overbevist om, at der vil komme flere hvalpe. Det gjorde der ikke.

Bella’s og Sailor’s datter – få timer gammel

Uge 6

Leia er nu 6 uger, og der er godt gang i socialisering og renlighedstræning. Hun har været på bytur flere gang og har mødt masser af mennesker, børn og hunde. Hun har også været med til mormor Sally’s træning – her havde hun en fest med de andre hunde og hundeejere. Hver dag løber hun rundt i haven og leger med mor og mormor.

Flere billeder <klik her>

Uge 5

5 uger gammel og der er fart på Leia. Hun har efterhånden lært at bremse. Ellers har hun løbet i fuld fart, indtil hun stødte ind i noget – bump. Hun bliver bedre og bedre til at styre de små ben. Hun elsker at løbe, hoppe, kravle og bide i alting. Hun er en lille krokodille.

Kom an papkasse ! Leia er ledig for det rette hjem

Flere billeder <her>

Uge 4

Weekenden har stået på familiebesøg. Mor Bella har 5 helsøskende og 4 halvsøskende på næsten 8 uger i Roskilde. Lørdag var vi på besøg i Roskilde hos Camilla, Einar, Evita og Evita’s fine hvalpe. Den lille prinsesse hyggede sig med sin onkler og tante. Især Balto var interesseret i prinsessen. Det var en god oplevelse.

Søndag tog vi til Albertslund – her var Bella’s kuldbror Keno til et agilitystævne. Prinsessen fik hilst på sin morbror Keno, på Keno’s menneskefar Helge samt flere børn.

Flere billeder fra weekendens besøg og fra prinsessen 4 ugers fødselsdag <her>

Balto og Leia – de kan vist godt lide hinanden
Leia og onkel Keno – mor Bella’s kuldbror
Vibens Princess Leia 4 uger gammel og posere for fotografen.

Uge 3

Den lille er blevet 3 uger. Hun vejer ca. 7 gange sin fødselsvægt. Hun går, leger, gør, løber og har fået tænder. Hun er ret nuttet. Tid til ormekur og tandbørste træning.

Prinsessen søger et kærligt aktivt hjem

Flere billeder af den lille prinsesse her <klik her>

Uge 2

Den lille prinsesse har fået øjne, kan gå rundt og vejer nu 4½ gange sin fødselsvægt. Flere billeder <klik her>

Uge 1

Den lille vejer nu 2,4 gange sin fødselsvægt.

Her er flere billeder <klik her>

Dag 4

I stedet for søskende har den lille prinsesse en lyserød kanin at putte med.

Her er flere billeder fra dag 4 < KLIK >

Dag 2

Bella tager sig en lur med sin datter mellem forpoterne.

Her er et par billeder mere fra dag 2 – klik her

Dag 1

Billeder fra dag 1 – klik her