Hvalpe 3. kuld 2016

3. kuld 2016 – født 17. oktober 2016

Efter en vanskelig graviditet var det et lille mirakel, at Bella fødte en levende hvalp. To uger før fødsel aborterede Bella, men ikke hele kuldet. Det tyder på, at Bella har fået en infektion under graviditeten. Det kan have været en herpes infektion. Infektionen har kostet en eller to hvalpe livet. Efter en flere timer lang fødsel fødte Bella den lille zobel tæve på kun 114 g kl. 2 om natten mellem søndag og mandag. Alt i alt har det været en svær start på livet for den lille tæve med en fødselsvægt på kun 114 g. Hun fik navnet Angel.

Efter 3-4 dage begyndte lille Angel at tage på. Hun begyndte at udvikle sig i sin egen takt. Vi begyndte at tro på, at hun nok skulle klare sig. I hendes 2. leveuge var vi klart optimister.

2 uger gammel åbnede Angel sine øjne, og hun begyndte at gå rundt. Hun havde det smukkeste ansigt – som en lille fe. Hendes temperament var sødt, blidt og kærligt. Men hendes 3. leveuge skulle være hendes sidste. Hendes helbred blev gradvist dårligere. 18 dage gammel startede hun en pencillin behandling, men hun fik det værre i løbet af natten, så d. 5. november fik lille Angel fred. Der var ikke længere udsigt til, at hun kunne blive sund og rask.

Hun blev undersøgt, og det blev fundet, at hendes nyrer ikke fungerede. Sandsynligvis har den infektion, der havde taget livet af hendes søskende, før de blev født, skadet Angels nyrer. Hun havde ikke en chance. 19 dages kamp for livet var slut.

p1220357
Angel – 31. oktober 2016
p1220075
Angel 12 dage gammel. Hun er så småt ved at åbne øjnene.
p1210623
Angel – 1 uge gammel
Født d. 17. oktober en zobel tæve efter Bella Vibens NightAndDay og Poulsgaard's Ivanhoe. Her er hun få timer gammel.
Født d. 17. oktober en zobel tæve efter Bella Vibens NightAndDay og Poulsgaard’s Ivanhoe. Her er hun få timer gammel.
Bella med den 1 dag gamle sheltiepige
Bella med den 1 dag gamle sheltiepige

1 dag gammel - en lur med fyldt mave
1 dag gammel – en lur med fyldt mave

 

Den stolte fader - Poulsgaard's Ivanhoe, som bor hos Lotte Skriver Kennel Elverlamhuset
Den stolte fader – Poulsgaard’s Ivanhoe, som bor hos Lotte Skriver – Kennel Elverlamhuset